fbpx

Ta hjälp av oss vid avloppsrening i Norrtälje

Behöver du hjälp med avloppsrensning i Norrtälje? Då är det oss på SRB du ska vända dig till.

Vi utför avloppsrensning hos fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och villaägare. I förebyggande syfte rensar vi avloppen för att undvika att akut avloppsstopp uppstår.

Låt oss berätta mer.

Var uppmärksam på tidiga tecken på stopp i avloppet:

  • Vattnet rinner långsamt ur exempelvis handfatet, diskhon eller golvbrunnen i duschen.
  • Det kluckar och bubblar från avloppet.

En professionellt utförd avloppsrensning i tid – innan problemen förvärras – minskar risken för att du ska råka ut för ett totalstopp i avloppet med översvämning eller läckage som följd.

avloppsrensning norrtälje
SRB hjälper dig med avloppsrensning i Norrtälje.

Avloppsrensning förlänger livslängden på ditt avloppssystem

Hud, tvål, smuts och andra partiklar bygger allt eftersom upp avlagringar i rör, stammar och ledningar. När ett skikt väl har byggts upp inuti rören påskyndas ansamlingen av ytterligare fasta partiklar, exempelvis papper och hår, och vattengenomströmningen försämras i snabb takt.

Igenslammade avloppsledningar leder förr eller senare till stopp. Avlagringarna orsakar dessutom onödigt slitage och rost i rören. Läckage från ett rostangripet rör kan orsaka stora skador på fastigheten med dyra renoveringskostnader som följd.

Effektiv rengöring av rör och avlopp – steg för steg

Vi rensar effektivt stammar och ledningar. Efter rengöringen ska avrinningen fungera normalt igen.

  • Först monteras respektive vattenlås isär och rengörs med fettlösande medel. Gamla vattenlås byts ut mot nya.
  • Därefter går vi ner i avloppet med en mekanisk rensmaskin som når 15 meter ner i avloppet. Smuts, fett och andra partiklar i avloppsrören lossnar och spolas sedan bort med varmt vatten. Även rötter som letat sig in i rören följer med.
  • Vattenlås monteras tillbaka och sedan kontrolleras att avloppet fungerar som det ska.

Full koll på rören med kamerainspektion

När avloppsrensningen är genomförd besiktigas avloppssystemet med hjälp av en kamera som förs in i ledningarna. På det viset får du en tydlig bild av avloppsrörens invändiga skick och eventuellt en rekommendation ifall några övriga åtgärder är nödvändiga.

Trygghet med 1 års garanti

Som kund hos oss har du ett års garanti, vilket innebär att vi kostnadsfritt kommer tillbaka och åtgärdar eventuellt stopp i avloppet upp till ett år efter utfört arbete.

Vill du veta mer om avloppsrensning?

Är du i behov av professionell hjälp vid avloppsrensning i Norrtälje och vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt? Tveka då inte att ta kontakt med oss. Vi bevarar gladeligen dina frågor och berättar mer om hur vi kan bistå dig.

Varmt välkommen!

Kontakta oss